rWarning: First parameter must either be an object or the name of an existing class in /home/l00th13r/public_html/catalog/view/theme/gliga/template/common/header.tpl on line 27 Gliga - Instrumente muzicale - Cutie vioara model G100 1/32

  • Cutie (mapa) vioara model - G100-G90 1/32
ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

 Materialul de exterior este tesatura cu pelicula de acoperire de culoare neagra iar captuseala interioara  este din material textil in nuante diferite (in limita stocului disponibil).

 Cutia instrumentului are la interior suport pentru doua arcuse, paturica pentru protejarea instrumentului impotriva zgarieturilor si un buzunar pentru accesorii. La exterior este prevazuta cu un buzunar (pentru partituri, sau un set extra de corzii) si bretele tip rucsac.

Cutie (mapa) vioara model - G100-G90 1/32

  • Cod produs: VLN-G100-1/32

Etichete: cutie viori