r Gliga - Instrumente muzicale - Vioara 4/4 Gama profesional Guarneri

ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Viorile model Guarnieri sunt copie dupa modelul marelui lutier italian, Guarneri del Gesu. Acestea se diferentiaza prin forma lor, au corpul mai mare decat vioara model Stradivari, iar acest lucru ii confera o vibratie puternica a lemnului, oferindu-i un sunet mai puternic. De asemenea se mai deosebeste prin tipul F-urilor, avand forma ascutita.

Sunt executate manual, cu fata de molid de rezonanta din zona muntilor Carpati iar spatele, eclisa si gatul sunt din paltin cret bine ales, cu fileu incrustat pe fata si spate, asigurand atat rezistenta corpului si prevenirea crapaturilor de-alungul fibrei, cat si o nota de distinctie si eleganta.

Intregul proces de lacuire este executat manual, cu lac de ulei, finisate cu diferite umbre de galben pana la culori inchise, antice, brune. Instrumentele de Profesional GAMA au accesoriile (chei, pragus, limba, cordar, barbie, buton) din lemn de abanos.

Instrument executat manual, montat profesional.

Specificatie instrument
Model Guarnieri
Calitate Gama
Marime 4/4
Finisaj Ulei
Tip spate 2 bucati
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Paltin cret
Lemn eclisa Paltin cret
Lemn gat Paltin cret
Accesorii Abanos
Fixuri 1 fix

Vioara 4/4 Gama (profesional) - Model Guarnieri

  • Cod produs: P-V044-G

Etichete: vioara, profesional, Gama