rWarning: First parameter must either be an object or the name of an existing class in /home/l00th13r/public_html/catalog/view/theme/gliga/template/common/header.tpl on line 27 Gliga - Instrumente muzicale - Vioara 4/4 Gliga Special Spate intreg Intarsie Os si Abanos Copie 'Hellier 1679' (Maestru)

ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Sunt executate manual cu fata din cea mai buna calitate de molid de rezonanta, din zona muntilor Carpati iar spatele, eclisa si gatul din cel mai cret lemn de paltin, bine ales, cu fileu incrustat special cu os si abanos, pe fata si spate, asigurand atat rezistenta corpului si prevenirea crapaturilor de-a lungul fibrei, cat si o nota de distinctie si eleganta. Sunt disponibile cu spate din doua bucati si o bucata.  Detaliile fine si munca precisa fac ca aceste instrumente sa atraga muzicienii profesionisti. 

Intregul proces de lacuire este executat manual cu lac de ulei, instrumentele au accesoriile de cea mai buna calitate (chei, pragus, limba, cordar, barbie, buton) din os si abanos.

Instrumentul este insotit de certificat de autenticitate.

Aceasta vioara este Copie 'Hellier 1679', excutata manual, montata profesional.

Specificatie instrument
Model Copie Hellier 1679
Calitate Gliga Special
Marime 4/4
Finisaj Ulei
Tip spate 1 bucata
Tip fileu Incrustat Special cu Os si Abanos
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Paltin cret
Lemn eclisa Paltin cret
Lemn gat Paltin cret
Accesorii Abanos cu Os
Fixuri 1 fix

Vioara 4/4 Gliga Special (maestru), spate intreg, intarsie os si abanos - Copie "Hellier" 1679

  • Cod produs: M-V044-OD

Etichete: vioara, maestru, gliga