r Gliga - Instrumente muzicale - Contrabas 1/2 Gliga Maestru

ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Instrumentele de Maestru sunt recomandate celor mai pretentioși colecționari și muzicieni profesioniști, care își doresc un instrument elegant, confecționat manual de un maestru lutier.

Executat manual după modelul "Vioara" sau "Gamba" cu fața din cea mai bună calitate de molid de rezonanță din zona munților Carpați iar spatele, eclisa și gâtul din cel mai creț paltin, bine ales, cu fileu încrustat pe față și spate, asigurând atât rezistența corpului și prevenirea crăpăturilor de-a lungul fibrei cât și o notă de distincție și eleganță.  Spatele este din 2 bucăți, inelul de abanos este integrat perfect în corpul instrumentului  asigurându-i atât robustețea corpului cât și aducându-i o notă de distincție și  eleganță aparte, diferențiindu-se prin acesta de celelalte calități de instrumente.

Întregul proces de lăcuire este executat manual cu lac de ulei, finisate cu diferite umbre de galben până la culori închise, antice, brune. Instrumentele Maestru Gliga au accesoriile de cea mai bună calitate, adecvate finisajului.

Instrumentul este insotit de certificat de autenticitate.

Instrument executat manual, montat profesional.

Specificatie instrument
Calitate Gliga
Marime 1/2
Finisaj Ulei
Tip spate 2 bucati
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Paltin cret
Lemn eclisa Paltin cret
Lemn gat Paltin cret
Accesorii Abanos

Contrabas 1/2 Gliga (maestru)

  • Cod produs: M-D012

Etichete: contrabas maestru, gliga, reghin, instrumente muzicale