r Gliga - Instrumente muzicale - Violoncel 4/4 Gama Model 'Montagnana 1739' profesional

ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Fiecare nivel profesional de instrumente vorbeste in numele calitatii materialului, a maiestriei, al tonului muzical. Acest tip de instrumente se recomanda muzicienilor cu experienta care isi doresc un instrument elegant, profesional.

Violoncelul Model Montagnana mai este cunoscut si sub denumirea de "Frumoasa adormita" pentru ca instrumentul original a fost facut in 1739 si a fost uitat, in tacere intr-un dulap, mai bine de 100 ani. Acest model este mai scund si mai lat decat modelul Stradivari redand un sunet mai robust.

Sunt executate manual, cu fata de molid de rezonanta din zona muntilor Carpati iar spatele, eclisa si gatul sunt din paltin cret bine ales, cu fileu incrustat pe fata si spate, asigurand atat rezistenta corpului si prevenirea crapaturilor de-alungul fibrei, cat si o nota de distinctie si eleganta. Intregul proces de lacuire este executat manual, cu lac de ulei, finisate cu diferite umbre de galben pana la culori inchise, antice, brune.

Instrument executat manual, montat profesional.

Specificatie instrument
Model Montagnana 1739
Calitate Gama
Marime 4/4
Finisaj Ulei
Tip spate 2 bucati
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Paltin cret
Lemn eclisa Paltin cret
Lemn gat Paltin cret
Accesorii Abanos
Fixuri Fara

Violoncel 4/4 Gama (profesional) - Model "Montagnana"1739

  • Cod produs: P-C044-Montagnana

Etichete: violoncel, profesional, Gama