r Gliga - Instrumente - muzicale - Viola 16.5” Gems 2 (student)

ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Aceasta categorie de instrumente este o buna alegere pentru un student.

Viola este al doilea membru al familiei viorii, avand un sunet mai grav decat vioara si mai acut decât violoncelul. Instrumentul este construit foarte similar cu o vioara; cea mai importanta diferenta este alegerea unor proportii diferite la constructie (corpul este mai mare si alte dimensiuni se modifica in consecinta, pentru a putea asigura un acordaj stabil, mai grav decat cel al viorii).

Sunt executate manual cu fata din molid de rezonanta din zona muntilor Carpati iar spatele, eclisa si gatul din paltin. Fileu este incrustat pe fata si spate, asigurand atat rezistenta corpului si prevenirea crapaturilor de-a lungul fibrei, cat si o nota de distinctie si eleganta.

Intregul proces de lacuire este executat manual cu lac de ulei, finisate cu diferite umbre de galben pana la culori inchise, antice, brune.

Instrument executat manual, montat profesional.

Specificatie instrument
Model Stradivari
Calitate Gems 2
Marime 16.5 "
Finisaj Ulei
Tip spate 2 bucati
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Paltin cret
Lemn eclisa Paltin
Lemn gat Paltin
Accesorii Abanos
Corzi Romanesti
Fixuri Fara fixuri

Viola 16.5” (42 cm) Gems 2 antic special (student)

  • Cod produs: I-V165-S

Etichete: Viola, student, Gems 2