r Gliga - Instrumente muzicale - Viola 16" Gliga Special Spate intreg Intarsie Os si Abanos Copie 'Hellier 1679' (Maestru)

ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Instrumentele de Maestru sunt recomandate celor mai pretentiosi colectionari si  muzicieni profesionisti, care isi doresc un instrument  elegant, confectionat manual.

Viola este al doilea membru al familiei viorii, avand un sunet mai grav decat vioara si mai acut decat violoncelul. Instrumentul este construit foarte similar cu o vioara; cea mai importanta diferenta este alegerea unor proportii diferite la constructie (corpul este mai mare si alte dimensiuni se modifică în consecinta, pentru a putea asigura un acordaj stabil, mai grav decat cel al viorii).

Sunt executate manual cu fata din cea mai buna calitate de molid de rezonanta, din zona muntilor Carpati iar spatele, eclisa si gatul din cel mai cret lemn de paltin, bine ales, cu fileu incrustat special cu os si abanos, pe fata si spate, asigurand atat rezistenta corpului si prevenirea crapaturilor de-a lungul fibrei, cat si o nota de distinctie si eleganta. Sunt disponibile cu spate din doua bucati si o bucata.  Detaliile fine si munca precisa fac ca aceste instrumente sa atraga mucizienii profesionisti. 

Intregul proces de lacuire este executat manual cu lac de ulei, instrumentele au accesoriile de cea mai buna calitate (chei, pragus, limba, cordar, barbie, buton) din os si abanos.

Instrumentul este insotit de certificat de autenticitate.

Aceasta viola este Copie 'Hellier 1679', executata manual, montata profesional.
Specificatie instrument
Model Copie Hellier 1679
Calitate Gliga Special
Marime 16" (44,5 cm - recomandata pentru adult)
Finisaj Ulei
Tip spate 1 bucata
Tip fileu Incrustat Special cu Os si Abanos
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Paltin cret
Lemn eclisa Paltin cret
Lemn gat Paltin cret
Accesorii Abanos cu Os
Fixuri 1 fix

Viola 16" (40,5 cm) Gliga Special (maestru), spate intreg, intarsie os si abanos - Copie "Hellier" 1679

  • Cod produs: M-V16-OD

Etichete: viola, maestru, gliga