r Gliga - Instrumente - muzicale - Viola 16” Maestru Gliga Special Sculptat

ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Instrumentele de Maestru sunt recomandate celor mai pretentiosi colectionari si  muzicieni profesionisti, care isi doresc un instrument  elegant confectionat manual.

Viola este al doilea membru al familiei viorii, avand un sunet mai grav decat vioara si mai acut decat violoncelul. Instrumentul este construit foarte similar cu o vioara; cea mai importanta diferenta este alegerea unor proportii diferite la constructie (corpul este mai mare si alte dimensiuni se modifică în consecinta, pentru a putea asigura un acordaj stabil, mai grav decat cel al viorii).

Sunt executate manual cu fata din molid de rezonanta din zona muntilor Carpati, iar spatele, eclisa si gatul sunt din lemn de paltin cret bine ales, cu fileu incrustat pe fata si spate, asigurand atat rezistenta corpului si prevenirea crapaturilor de-a lungul fibrei, cat si o nota de distinctie si eleganta.

Sunt disponibile  cu spate din doua bucati , insotite de un inel de abanos introdus in corpul instrumentului dandu-i o nota mai aparte, diferentiindu-se prin aceasta de celelalte calitati de instrumente. Detaliile fine si munca precisa fac ca aceste instrumente sa atraga muzicienii profesionisti.

Intregul proces de lacuire este executat manual cu lac de ulei, finisate cu diferite umbre de galben pana la culori inchise, antice, brune.

Instrumentul este insotit de certificat de autenticitate.

Instrumentul este executat manual, montat profesional.

Specificatie instrument
Model Stradivari
Calitate Gliga Special Sculptat
Marime 16" (44,5 cm - recomandata pentru adult)
Finisaj Ulei
Tip spate 2 bucati
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Paltin cret
Lemn eclisa Paltin cret
Lemn gat Paltin cret
Accesorii Abanos sculptate
Fixuri 1 fix

Viola 16” (40,5 cm) Gliga Special (maestru), sculptata

  • Cod produs: M-V16-V023

Etichete: Viola, Maestru, Gliga, Special Sculptat