r Gliga - Instrumente muzicale - Vioara 4/4 Gliga Maestru cu 5 corzi

ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

  Vioara cu 5 corzi este o varianta a viorii cu o coarda extra de viola, marimea 14”.

  Componentele care alcatuiesc o vioara cu 5 corzi sunt foarte similare cu cele gasite pe o vioara traditionala.

  Forma corpului si gatul unei viori cu cinci corzi se aseamana mult cu cea a unei viori traditionale. Forma corpului poate fi usor mai larga si mai profunda pentru a imbunatati rezonanta corzii de viola. Acesta dispune de o cutie a cheilor mai mare pentru a gazdui a cincea coarda. Cu toate ca este mai mare decat o vioara traditionala, ea este mai mică decat o viola.

 Sunt executate manual cu fata din cea mai buna calitate de molid de rezonanta, din zona muntilor Carpati iar spatele, eclisa si gatul din cel mai cret lemn de paltin, bine ales, cu fileu incrustat pe fata si spate, asigurand atat rezistenta corpului si prevenirea crapaturilor de-a lungul fibrei. Spatele este din 2 bucati, inelul de abanos este integrat perfect in corpul instrumentului  asigurandu-i atat robustetea corpului cat si aducandu-i o nota de distinctie si  eleganta aparte, diferentiindu-se prin acesta de celelalte calitati de instrumente. O trasatura distincta este melcul adancit si forma unica a "f"-urilor. Detaliile fine si munca precisa fac ca aceste instrumente sa atraga muzicienii profesionisti.

Intregul proces de lacuire este executat manual, cu lac de ulei, finisat in diferite umbre de galben pana la culori inchise, brune, antice. Instrumentele Maestru Gliga au accesoriile de cea mai buna calitate (chei, pragus, limba, cordar, barbie, buton) din abanos, adecvate finisajului.

Instrumentul este insotit de certificat de autenticitate.

Instrument executat manual, montat profesional.
Specificatie instrument
Model Stradivari
Calitate Gliga Maestru
Marime 4/4
Finisaj Ulei
Tip spate 2 bucati
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Paltin cret
Lemn eclisa Paltin cret
Lemn gat Paltin cret
Accesorii Abanos
Fixuri 1 fix

Vioara 4/4 Gliga (maestru) cu 5 corzi

  • Cod produs: M-V044-5

Etichete: vioara, maestru, gliga cu 5 corzi