r Gliga - Instrumente muzicale - Vioara 4/4 sudent avansat

ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Viorile model Guarnieri sunt copie dupa modelul marelui lutier italian, Guarneri del Gesu. Acestea se diferentiaza prin forma lor, au corpul mai mare decat vioara model Stradivari, iar acest lucru ii confera o vibratie puternica a lemnului, oferindu-i un sunet mai puternic. De asemenea se mai deosebeste prin tipul F-urilor, avand forma ascutita.

Sunt executate manual, cu fata de molid de rezonanta din zona muntilor Carpati iar spatele, eclisa si gatul sunt din paltin cret cu fileu incrustat pe fata si pe spate, asigurand atat rezistenta corpului si prevenirea crapaturilor de-a lungul fibrei, cat si o nota de distinctie si eleganta.

Intregul proces de lacuire este executat manual, cu lac de ulei, finisate cu diferite umbre de galben pana la culori inchise, brune, antice chiar anice speciale. Instrumentele Gems 1 au accesoriile  (chei, pragus, limba, cordar, barbie, buton) din lemn de abanos.

Instrument executat manual, montat profesional.

Specificatie instrument
Model Guarnieri
Calitate Gems 1
Marime 4/4
Finisaj Ulei
Tip spate 2 bucati
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Paltin cret
Lemn eclisa Paltin cret
Lemn gat Paltin cret
Accesorii Abanos
Corzi Romanesti
Fixuri Fara fixuri

Vioara 4/4 Gems 1 (student avansat) - Model Guarnieri

  • Cod produs: AW-V044-G

Etichete: vioara, student avansat, Gems 1