r Gliga - Instrumente - muzicale - Viola Gems 1 in Alb (student)

ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Viola este al doilea membru al familiei viorii, avand un sunet mai grav decat vioara si mai acut decat violoncelul. Instrumentul este construit foarte similar cu o vioara; cea mai importanta diferenta este alegerea unor proportii diferite la constructie (corpul este mai mare si alte dimensiuni se modifica in consecinta, pentru a putea asigura un acordaj stabil, mai grav decat cel al viorii).

 Executate manual cu fata din molid de rezonanta din zona muntilor Carpati iar spatele, eclisa si gatul sunt din lemn din paltin cret, cu fileu incrustat pe fata si spate, asigurand atat rezistenta corpului si prevenirea crapaturilor de-a lungul fibrei, cat si o nota de distinctie si eleganta.

 Instrumentele in 'Alb' nu sunt lacuite sau montate.

Marimea 12" este indicata pentru varsta de 6 la 10 ani.

Specificatie instrument
Model Stradivari
Calitate Gems 1
Marime 12"
Tip spate 2 bucati
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Paltin cret
Lemn eclisa Paltin cret
Lemn gat Paltin cret

Viola 12” (31,6 cm) Gems 1 (student), in Alb

  • Cod produs: AW-V12-W

Etichete: Viola, student, Gems 1 in Alb