Warning: First parameter must either be an object or the name of an existing class in /home/l00th13r/public_html/catalog/view/theme/gliga/template/common/header.tpl on line 27 Gliga - Instrumente muzicale - Vioara student avansat Gems 1 in Alb

ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Sunt executate manual cu fata din molid de rezonanta din zona muntilor Carpati iar spatele, eclisa si gatul sunt din lemn din paltin cret , cu fileu incrustat pe fata si spate, asigurând atât rezistența corpului și prevenirea crăpăturilor de-a lungul fibrei, cât și o notă de distincție și eleganță.

 Marimea 1/2, este recomandata de la varsta de 6 la 10 ani.

Specificatie instrument
Model Stradivari
Calitate Gems 1
Marime 1/2
Tip spate 2 bucati
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Paltin cret
Lemn spate Paltin cret
Lemn eclisa Paltin cret
Lemn gat Paltin cret

Vioara 1/2 Gems 1(student avansat), in Alb

  • Cod produs: AW-V012-W

Etichete: viori, student avansat, Gems 1 in Alb

IN ATENTIA CLIENTILOR NOSTRII

Comenzile online, pe e-mail sau telefonice, plasate dupa data de 17 Decembrie 2018, se vor procesa incepand cu data de 7 Ianuarie 2019. Va multumim pentru intelegere!

Firmele GLIGA va ureaza Sarbatori Fericite!