r Gliga - Instrumente muzicale - Gliga Special Sculptat 'Cap de Leu' Spate intreg Maestru

ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Sunt executate manual cu fata din cea mai buna calitate de molid de rezonanta, din zona muntilor Carpati iar spatele, eclisa si gatul din cel mai cret lemn de paltin, bine ales, cu fileu incrustat pe fata si spate, asigurand atat rezistenta corpului si prevenirea crapaturilor de-a lungul fibrei, cat si o nota de distinctie si eleganta. Sunt disponibile cu spate din doua bucati sau o bucata, inelul de abanos este integrat perfect in corpul instrumentului  asigurandu-i atat robustetea corpului cat si aducandu-i o nota de distinctie si eleganta aparte, diferentiindu-se prin acesta de celelalte calitati de instrumente. 

Sculptura fina si restul detaliilor, munca precisa, fac ca aceste instrumente sa atraga muzicienii profesionisti. Intregul proces de lacuire este executat manual, cu lac de ulei.

Instrumentul este insotit de certificat de autenticitate.

Instrument executat manual la comanda, montat profesional.

Specificatie instrument
Model Stradivari
Calitate Maestru Special Gliga
Marime 4/4
Finisaj Ulei
Tip spate 1 bucata
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Paltin cret
Lemn eclisa Paltin cret
Lemn gat Paltin cret
Accesorii Abanos
Fixuri 1 fix

Vioara 4/4 Gliga Special (maestru), antic, spate intreg, fileu dublu, sculptata "Cap de Leu"

  • Cod produs: M-V044-OV-008

Etichete: vioara, maestru, spate intreg, gliga, gliga special