r Gliga - Instrumente muzicale - Vioara 7/8 Genova 1 Antic (Maestru)

ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Sunt executate manual cu fata din cea mai buna calitate de molid de rezonanta, din zona muntilor Carpati iar spatele, eclisa si gatul din cel mai cret lemn de paltin, bine ales, cu fileu incrustat pe fata si spate, asigurand atat rezistenta corpului si prevenirea crapaturilor de-a lungul fibrei, cat si o nota de distinctie si eleganta. Spatele este din 2 bucati insotit de un inel de abanos introdus in corpul instrumentului dandu-i o nota mai aparte, diferentiindu-se prin acesta de celelalte calitati de instrumente.  O trasatura distincta este melcul adancit si forma unica a "f"-urilor. Detaliile fine si munca precisa fac ca aceste instrumente sa atraga mucizienii profesionisti. 

Intregul proces de lacuire este executat manual, cu lac de ulei, finisat in diferite umbre de galben pana la culori inchise, brune, antice. Instrumentele Maestru Genova 1 au un finisaj mai aparte, un stil antic, au accesoriile de cea mai buna calitate (chei, pragus, cordar, barbie, buton) din paltin cret sculptate, adecvate finisajului.

Instrumentul este insotit de cerificat de autenticitate.

Instrument executat manual, montat profesional.
Specificatie instrument
Model Stradivari
Calitate Genova 1
Marime 7/8
Finisaj Antic Ulei
Tip spate 2 bucati
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Paltin cret
Lemn eclisa Paltin cret
Lemn gat Paltin cret
Accesorii Paltin cret sculptate

Vioara 7/8 Genova 1 Antic (maestru)

  • Cod produs: MG-V078-A

Etichete: vioara, maestru, genova1, antic

In atentia clientilor nostri!
Firma va fi inchisa pe perioada concediului de odihna, 22 iulie - 15 August, motiv pentru care comenzile online, pe e-mail sau telefonice efectuate in aceast interval, vor fi procesate incepand cu data de 16 August.

Va multumim pentru intelegere!