ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Instrumentele de Maestro sunt recomandate celor mai pretentiosi colectionari si  muzicieni  profesionisti,  care isi doresc un instrument  elegant,  confectionat manual.

Executat manual dupa modelul "Vioara" sau "Gamba"cu fata din cea mai buna calitate de molid pentru rezonanta , din zona muntilor Carpati iar spatele, eclisa si gatul  din cel mai cret lemn de paltin, bine ales, cu fileu incrustat pe fata si spate, asigurând atât rezistența corpului și prevenirea crăpăturilor de-a lungul fibrei, cât și o notă de distincție și eleganță. Sunt disponibili  cu spate din doua bucati , insotite de un inel de abanos introdus in corpul instrumentului dandu-i o nota mai aparte, diferentiindu-se prin aceasta de celelalte calitati de instrumente.  Sculptura fina si restul detaliilor , munca precisa, fac ca aceste instrumente sa atraga muzicienii profesionisti.

Intregul proces de lacuire este executat manual cu lac de ulei, finisate cu diferite umbre de galben până la culori inchise, antice, brune.

Instrumentul este insotit de certificat de autenticitate.

Instrument executat manual , montat profesional.


Specificatie instrument
Calitate Gliga Special
Marime 3/4
Finisaj Ulei
Tip spate 2 bucati
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Paltin cret
Lemn eclisa Paltin cret
Lemn gat Paltin cret
Accesorii Abanos

Contrabas 3/4 Gliga Special (maestru), sculptat

  • Cod produs: M-D034-V

Etichete: contrabas, contrabas maestru, contrabas Gliga