r Gliga - Instrumente - muzicale - Viola 17.5” Profesional Gama Super

ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Fiecare nivel profesional de instrumente vorbeste in numele calitatii materialului, a maiestriei , al tonului muzical. Acest tip de instrumente se recomanda muzicienilor cu experienta care isi doresc un instrument  elegant, profesional.

Viola este al doilea membru al familiei viorii, avand un sunet mai grav decat vioara si mai acut decat violoncelul. Instrumentul este construit foarte similar cu o vioara; cea mai importanta diferenta este alegerea unor proportii diferite la constructie (corpul este mai mare si alte dimensiuni se modifică în consecinta, pentru a putea asigura un acordaj stabil, mai grav decat cel al viorii). Instrumentul este executat manual, montat profesional, gata pregatit pentru cantat.

Sunt executate manual cu fata din molid de rezonanta din zona muntilor Carpati, iar spatele, eclisa si gatul sunt din lemn de paltin cret bine ales, cu fileu incrustat pe fata si spate, asigurand atat rezistenta corpului si prevenirea crapaturilor de-a lungul fibrei, cat si o nota de distinctie si eleganta.

Intregul proces de lacuire este executat manual cu lac de ulei, finisate cu diferite umbre de galben pana la culori inchise, antice, brune.

Specificatie instrument
Model Stradivari
Calitate Gama
Marime 17.5 " (44,5 cm - recomandata pentru adult)
Finisaj Ulei
Tip spate 2 bucati
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Paltin cret
Lemn eclisa Paltin cret
Lemn gat Paltin cret
Accesorii Abanos
Fixuri 1 fix

Viola 17.5” (44,5 cm) Gama Super (profesional)

  • Cod produs: PS-V175

Etichete: Viola, profesional, Gama, Super