ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Aceste viori au trecut prin acelasi proces meticulos ca o vioara de marime intreaga.

Sunt executate manual cu fata din molid de rezonanta din zona muntilor Carpati iar spatele, eclisa si gatul sunt din paltin cret, cu fileu incrustat pe fata si spate, asigurand atat rezistenta corpului si prevenirea crapaturilor de-a lungul fibrei, cat si o nota de distictie si eleganta. 

Intregul proces de lacuire este executata manual, cu lac de ulei, finisate cu diferite umbre de galben pana la culori inchise, brune, antice. Intrumentele Gems 2 au accesoriile (chei, pragus, limba, cordar, barbie, buton) din lemn de abanos.

Sunt insotite de un suport avand forma de harta a Romaniei, sculptata din lemn de paltin. Pozitionarea viorii pe harta indica locul ei de naștere, Reghin, denumit si Orașul Viorilor.

Disponibile in marimile 1/10 (40,6 cm) ,  1/16 (38 cm) , 1/32 (33,5 cm).

Specificatie instrument
Model Stradivari
Calitate Gems 2
Finisaj Ulei
Tip spate 2 bucati
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Paltin cret
Lemn eclisa Paltin cret
Lemn gat Paltin cret

Vioara cu harta Gems 2 (student)

  • Cod produs: Vioara cu harta Gems 2 (student)

Etichete: vioara, student, Gems 2, Vioara cu harta Gems 2 (student)