r Gliga - Instrumente muzicale - Vioara 7/8 Gliga Spate intreg Maestru

ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Sunt executate manual cu fata din cea mai buna calitate de molid de rezonanta, din zona muntilor Carpati iar spatele, eclisa si gatul din cel mai cret lemn de paltin, bine ales, cu fileu incrustat pe fata si spate, asigurand atat rezistenta corpului si prevenirea crapaturilor de-a lungul fibrei. Sunt disponibile cu spate dintr-o singura bucata,inelul de abanos este integrat perfect in corpul instrumentului  asigurandu-i atat robustetea corpului cat si aducandu-i o nota de distinctie si eleganta aparte, diferentiindu-se prin acesta de celelalte calitati de instrumenteO trasatura distincta este melcul adancit si forma unica a "f"-urilor. Detaliile fine si munca precisa fac ca aceste instrumente sa atraga muzicienii profesionisti.

Intregul proces de lacuire este executat manual, cu lac de ulei, finisat in diferite umbre de galben pana la culori inchise, brune, antice. Instrumentele Maestru Gliga au accesoriile de cea mai buna calitate (chei, pragus, limba, cordar, barbie, buton) din abanos, adecvate finisajului.

Instrument executat manual, montat profesional.

Specificatie instrument
Model Stradivari
Calitate Gliga
Marime 7/8
Finisaj Ulei
Tip spate 1 bucata
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Paltin cret
Lemn eclisa Paltin cret
Lemn gat Paltin cret
Accesorii Abanos
Fixuri 1 fix

Vioara 7/8 Gliga (maestru), spate intreg

  • Cod produs: M-V078-O

Etichete: vioara, maestru, spate intreg, gliga