Warning: First parameter must either be an object or the name of an existing class in /home/l00th13r/public_html/catalog/view/theme/gliga/template/common/header.tpl on line 27 Gliga - Instrumente muzicale - Contrabas 1/4 Genial 1 Spate drept scoala

ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".
Acest tip de calitate este indicat începătorilor.

Executate manual cu fața din molid de rezonanță iar spatele, eclisa și gâtul din lemn de paltin, cu fileu încrustat pe față și spate, asigurând atât rezistența corpului și prevenirea crăpăturilor de-a lungul fibrei cât și o nota de distincție ai eleganță.

Întregul proces de lăcuire este executat manual, cu lac de ulei, finisate cu diferite umbre de galben până la culori închise , antice, brune.

Instrument executat manual, montat profesional.

Specificatie instrument
Model Stradivari
Calitate Genial 1
Marime 1/4
Finisaj Ulei
Tip spate 2 bucati
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Paltin
Lemn eclisa Paltin
Lemn gat Paltin
Corzi Romanesti

Contrabas 1/4 Genial 1 (scoala), spate drept

  • Cod produs: S-D014

Etichete: contrabasi, contrabasi scoala, contrabasi Genial 1

IN ATENTIA CLIENTILOR NOSTRII

Comenzile online, pe e-mail sau telefonice, plasate dupa data de 17 Decembrie 2018, se vor procesa incepand cu data de 7 Ianuarie 2019. Va multumim pentru intelegere!

Firmele GLIGA va ureaza Sarbatori Fericite!