ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Instrumentele de Maestru sunt recomandate celor mai pretentiosi colectionari si muzicieni profesionisti.

Executati manual cu fata din cea mai buna calitate de molid pentru rezonanta iar spatele, eclisa si gatul din cel mai cret lemn de paltin, bine ales, cu fileu incrustat pe fata si spate, asigurand atat rezistenta corpului si prevenirea crapaturilor de-a lungul fibrei, cat si o nota de distinctie si eleganta. Sunt disponibile cu spate din doua bucati, insotite de un inel de abanos introdus in corpul instrumentului dandu-i o nota mai aparte, diferentiindu-se prin acesta de celelalte calitati de instrumente. Detaliile fine si munca precisa fac ca aceste instrumente sa atraga muzicienii profesionisti. 

Intregul proces de lacuire este executat manual, cu lac de ulei, finisat in diferite umbre de galben pana la culori inchise, brune, antice. Instrumentele Maestru Gliga au accesoriile de cea mai buna calitate (chei, pragus, limba, cordar, barbie, buton) din abanos, adecvate finisajului.

Instrument executat manual, montat profesional, gata pregatit pentru cantat.

Specificatie instrument
Model Stradivari
Calitate Gliga
Marime 7/8
Finisaj Ulei
Tip spate 2 bucati
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Paltin cret
Lemn eclisa Paltin cret
Lemn gat Paltin cret
Accesorii Abanos
Fixuri Fara

Violoncel 7/8 Gliga (maestru)

  • Cod produs: M-C078

Etichete: violoncel, maestru, Gliga