ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Instrumentele de Maestru sunt recomandate celor mai pretentiosi colectionari si muzicieni profesionisti.

Executati manual cu fata din cea mai buna calitate de molid pentru rezonanta iar spatele, eclisa si gatul din cel mai frumos si bine ales, lemn de paltin mazarat, cu fileu incrustat pe fata si spate, asigurand atat rezistenta corpului si prevenirea crapaturilor de-a lungul fibrei, cat si o nota de distinctie si eleganta. Inelul de abanos este integrat perfect in corpul instrumentului  asigurandu-i atat robustetea corpului cat si aducandu-i o nota de distinctie si  eleganta aparte, diferentiindu-se prin acesta de celelalte calitati de instrumente. O trasatura distincta este melcul adancit si forma unica a "f"-urilor. 

Intregul proces de lacuire este executat manual, cu lac de ulei, finisat in diferite umbre de galben pana la culori inchise, brune, antice. Instrumentele Maestru Gliga au accesoriile de cea mai buna calitate, adecvate finisajului.

Instrumentul este insotit de certificat de autenticitate.

Instrument executat manual, montat profesional.

Specificatie instrument
Model Stradivari
Calitate Gliga
Marime 4/4
Finisaj Ulei
Tip spate 1 bucata
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Paltin mazarat
Lemn eclisa Paltin mazarat
Lemn gat Paltin mazarat
Accesorii Abanos
Fixuri Fara

Violoncel 4/4 Gliga (maestru), spate intreg, paltin mazarat

  • Cod produs: M-C044-BO

Etichete: violoncel, maestru, spate intreg, Gliga