ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Fiecare nivel profesional de instrumente vorbeste in numele calitatii materialului, a maiestriei, al tonului muzical. Acest tip de instrumente se recomanda muzicienilor cu experienta care isi doresc un instrument elegant, profesional.

Sunt executate manual, cu fata de molid de rezonanta din zona muntilor Carpati iar spatele, eclisa si gatul sunt din paltin cret bine ales, cu fileu incrustat pe fata si spate, asigurand atat rezistenta corpului si prevenirea crapaturilor de-alungul fibrei, cat si o nota de distinctie si eleganta.

Intregul proces de lacuire este executat manual, cu lac de ulei, finisate cu diferite umbre de galben pana la culori inchise, antice, brune. Instrumentele de Profesional GENOVA 2 au accesoriile (chei, pragus, cordar, barbie, buton) din lemn de paltin cret.

Instrument executat manual, montat profesional.

Specificatie instrument
Model Stradivari
Calitate Genova 2
Marime 3/4
Finisaj Ulei
Tip spate 2 bucati
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Paltin cret
Lemn eclisa Paltin cret
Lemn gat Paltin cret
Accesorii Paltin cret

Violoncel 3/4 Genova 2 ant (profesional)

  • Cod produs: PG-C034-A

Etichete: violoncel, profesional, Genova 2

IN ATENTIA CLIENTILOR NOSTRII

Comenzile online, pe e-mail sau telefonice, plasate in perioada 14 - 17 Iunie 2019, se vor procesa incepand cu data de 18 Iunie 2019. Va multumim pentru intelegere!

Firmele GLIGA va ureaza Sarbatori Fericite!