ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Termenul „baroc” include instrumente originale care au supravietuit nemodificate inca din perioada baroca, urmate apoi de instrumentele adaptate la configuratia acestui stil, si replicilor moderne.
Nu a existat doar un singur model standard de vioara in perioada stilului baroc. Atunci, ca si acum, instrumentele au fost realizate de fiecare lutier in parte, avand design-uri diferite .

Printre aceste viori se numara si vioara 4/4 Maestru Gliga Model "Baroc", lucrata manual, montata in atelierul nostru la cele mai inalte standarde de catre lutierii nostri.
Fata este din molid de cea mai inalta calitate din zona muntilor Carpati; spatele, eclisa si gatul din lemn selectat cu mare atentie si deosebit de frumos de paltin cret.
Forma limbii si modul de fixare a acesteia pe gat asigura elevatia necesara precum si inaltimea corespunzatoare a corzilor.
Accesoriile sunt din paltin cret combinate cu os si lemn exotic. Lacuirea este executata manual, cu o textura fina, moale, usor antichizata.

Instrumentul este insotit de certificat de autenticitate.

Instrumentul este insotit de certificat de autenticitate.

Instrument executat manual, montat profesional.

Specificatie instrument
Model Baroc
Calitate Gliga
Marime 4/4
Finisaj Ulei
Tip spate 2 bucati
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Paltin cret
Lemn eclisa Paltin cret
Lemn gat Paltin cret
Accesorii Paltin cret, os si lemn exotic
Fixuri Fara fixuri

Vioara 4/4 Gliga (maestru) - model "Baroc"

  • Cod produs: M-V044Baroc

Etichete: vioara, maestru, gliga