ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Sunt executate manual cu fata din cea mai buna calitate de molid de rezonanta, din zona muntilor Carpati iar spatele, eclisa si gatul din cel mai cret lemn de paltin, bine ales, cu fileu incrustat pe fata si spate, asigurand atat rezistenta corpului si prevenirea crapaturilor de-a lungul fibrei, cat si o nota de distinctie si eleganta. Sunt disponibile cu spate din doua bucati, insotite de un inel de abanos introdus in corpul instrumentului dandu-i o nota mai aparte, diferentiindu-se prin acesta de celelalte calitati de instrumente. Detaliile fine si munca precisa fac ca aceste instrumente sa atraga mucizienii profesionisti. Instrumentul este conceput sub marca inregistrata, reprezentata prin melcul specific Gliga, avand o adancitura eleganta, dand un aspect aparte, unic.

Intregul proces de lacuire este executat manual cu lac de spirt, antic brun. Instrumentele Maestru Gliga au accesoriile de cea mai buna calitate (chei, pragus, limba, cordar, barbie, buton) din nuc, adecvate finisajului.

Instrumentul este insotit de certificat de autenticitate.

Instrument executat manual, montat profesional, gata pregatit pentru cantat.

Specificatie instrument
Model Antonio Ceruti
Calitate Ceruti Maestro
Marime 4/4
Finisaj Antic Lac de Spirt
Tip spate 2 bucati
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Paltin cret
Lemn eclisa Paltin cret
Lemn gat Paltin cret
Accesorii Nuc
Fixuri 2 fixuri

Vioara 4/4 Gliga Special (maestru) model Antonio Ceruti

  • Cod produs: AC-V044-A

Etichete: vioara, maestru, gliga

IN ATENTIA CLIENTILOR NOSTRII

Comenzile online, pe e-mail sau telefonice, plasate dupa data de 17 Decembrie 2018, se vor procesa incepand cu data de 7 Ianuarie 2019. Va multumim pentru intelegere!

Firmele GLIGA va ureaza Sarbatori Fericite!