ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Sunt executate manual cu fata din cea mai buna calitate de molid de rezonanta, din zona muntilor Carpati iar spatele, eclisa si gatul din frasin, bine ales, cu fileu incrustat pe fata si spate, asigurand atat rezistenta corpului si prevenirea crapaturilor de-a lungul fibrei. Sunt disponibile cu spate dintr-o bucata, inelul de abanos  este integrat perfect in corpul instrumentului asigurandu-i atat robustetea corpului cat si aducandu-i o nota de distinctie si eleganta aparte, diferentiindu-se prin acesta de celelalte calitati de instrumente. Detaliile fine si munca precisa fac ca aceste instrumente sa atraga muzicienii profesionisti. O trasatura distincta este melcul adancit si forma unica a "f"-urilor. 

Intregul proces de lacuire este executat manual, cu lac de ulei, finisat in diferite umbre de galben pana la culori inchise, brune, antice. Instrumentele Maestru Gliga au accesoriile de cea mai buna calitate (chei, pragus, limba, cordar, barbie, buton) din abanos, adecvate finisajului.

Instrumentul este insotit de certificat de autenticitate.

Instrument executat manual, montat profesional.

Specificatie instrument
Model Stradivari
Calitate Gliga 1
Marime 4/4
Finisaj Ulei
Tip spate 1 bucata
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Molid de rezonanta
Lemn spate Frasin
Lemn eclisa Frasin
Lemn gat Frasin
Accesorii Abanos
Fixuri 1 fix

Vioara 4/4 Gliga Extra (maestru), frasin, spate intreg

  • Cod produs: M-V044-OH

Etichete: vioara, maestru, spate intreg, frasin, gliga