Warning: First parameter must either be an object or the name of an existing class in /home/l00th13r/public_html/catalog/view/theme/gliga/template/common/header.tpl on line 27 Gliga - Instrumente muzicale - Vioara 4/4 Gliga Maestru Editie Limitata

ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

Executata manual cu fata din cea mai buna calitate de molid de rezonanta, vechi de 100 de ani iar spatele, eclisa si gatul din cel mai cret lemn de paltin, bine ales, cu fileu incrustat pe fata si spate, asigurand atat rezistenta corpului si prevenirea crapaturilor de-a lungul fibrei. Spatele este dintr-o bucata, inelul de abanos este integrat perfect in corpul instrumentului  asigurandu-i atat robustetea corpului cat si aducandu-i o nota de distinctie si  eleganta aparte, diferentiindu-se prin acesta de celelalte calitati de instrumente. O trasatura distincta este melcul adancit si forma unica a "f"-urilor. Detaliile fine si munca precisa fac ca aceste instrumente sa atraga muzicienii profesionisti.

Intregul proces de lacuire este executat manual, cu lac de ulei. Accesoriile sunt din abanos de cea mai buna calitate (chei, pragus, limba, cordar, barbie, buton), sculptate.

Instrumentul este insotit de certificat de autenticitate.

Instrument executat manual, montat profesional.

Specificatie instrument
Model Stradivari
Calitate Gliga
Marime 4/4
Finisaj Ulei
Tip spate 1 bucata
Tip fileu Incrustat
Lemn fata Molid de rezonanta, vechi de 100 ani
Lemn spate Paltin cret
Lemn eclisa Paltin cret
Lemn gat Paltin cret
Accesorii Abanos sculptate
Fixuri 1 fix

Vioara 4/4 Gliga (maestru) Spate Intreg - Editie Limitata


Etichete: vioara, maestru, gliga

IN ATENTIA CLIENTILOR NOSTRII

Comenzile online, pe e-mail sau telefonice, plasate dupa data de 17 Decembrie 2018, se vor procesa incepand cu data de 7 Ianuarie 2019. Va multumim pentru intelegere!

Firmele GLIGA va ureaza Sarbatori Fericite!