• Cutie (mapa) vioara model - G100-G90 1/32
ATENTIE!
Imaginile sunt reprezentative; culoarea, nuanta, instrumentelor/produselor, in realitate poate sa difere fata de imaginea afisata in functie de setarile dispozitivului de pe care se vizualizeaza. Pentru mai multe detalii privind instrumentele (viori, viole, violoncei si contrabasi) consultati rubrica "Specificatii".

 Materialul de exterior este tesatura cu pelicula de acoperire de culoare neagra iar captuseala interioara  este din material textil in nuante diferite (in limita stocului disponibil).

 Cutia instrumentului are la interior suport pentru doua arcuse, paturica pentru protejarea instrumentului impotriva zgarieturilor si un buzunar pentru accesorii. La exterior este prevazuta cu un buzunar (pentru partituri, sau un set extra de corzii) si bretele tip rucsac.

Cutie (mapa) vioara model - G100-G90 1/32

  • Cod produs: VLN-G100-1/32

Etichete: cutie viori

IN ATENTIA CLIENTILOR NOSTRII

Dat fiind contextul actual, ca o masura de preventie si siguranta impotriva raspandirii virusului COVID-19, firma noastra precum si magazinul online, incepand cu data de 8 aprilie 2020 se inchid temporar pana la depasirea situatiei critice.

Va multumim pentru intelegere!