Warning: First parameter must either be an object or the name of an existing class in /home/l00th13r/public_html/catalog/view/theme/gliga/template/common/header.tpl on line 27 Gliga - Instrumente Muzicale - Viori, viole, violoncei, contrabasi - Reghin

Bine ati venit !

Misiunea noastra este de a va oferi cele mai bune instrumente cu coarde si arcus, executate de peste doua decenii in atelierul bine cunoscutului lutier Vasile Gliga, din Reghin, la un pret accesibil tuturor doritorilor. Dispunem de o gama larga de instrumente (viori, violoncele, viole si contrabasi), executate si lacuite manual, disponibile pentru diverse nivele (incepatori, avansati, profesionisti) si grupe de varsta, de la instrumente pentru copii, la cele pentru adulti.

Lemnul folosit este din zona noastra, de unde se spune ca insusi Maestrul Antonio Stradivari a luat lemnul pentru instrumentele sale. Acest loc se numeste Valea Italianului, situat în muntii Carpati, aproape de locul unde este sediul firmei noastre. Materialul folosit pentru fata instrumentelor este molidul de rezonanta, in timp ce lemnul pentru spate, gat si eclisa este paltinul cret, uscat pe cale naturala.

Se spune ca, atunci cand construieste o vioara, maestrul lutier pune in ea toate sunetele pe care apoi aceasta le va scoate. Depinde apoi doar de abilitatea cantaretului sa descopere toate valentele posibile ale instrumentului.

Prioritatea noastra
este aceea de a va oferi un dar al muzicii care sa dureze o viata.

IN ATENTIA CLIENTILOR NOSTRII

Comenzile online, pe e-mail sau telefonice, plasate dupa data de 17 Decembrie 2018, se vor procesa incepand cu data de 7 Ianuarie 2019. Va multumim pentru intelegere!

Firmele GLIGA va ureaza Sarbatori Fericite!